Super-søndag

Det er nu dejligt at kunne begynde den kommende uge ladet op igen. Ikke sådan på friskhedsstadiet, for er faktisk ret træt. Men har haft en skøn weekend med masser af positive indtryk. 
Idag skulle jeg først til Designerforum med to veninder. Havde frygtet lange køer og andre køer, der rev tingene til sig, men det var faktisk ganske overkommeligt at komme rundt, og fandt et par lækre støvletter og en ny pung, og da det var det jeg var kommet for er jeg egentlig godt tilfreds.
Derefter tog vi tre hjem til mig for at hækle. Det er Line og Henriette, som jeg også hæklede med tidligere i august. En kastede sig over en mumitrold, mens vi andre da vist hurtigt opgav det projekt. I stedet er jeg begyndt at forsøge mig med et zig-zag mønster, stærkt inspireret af et tæppe jeg har liggende, som min oldemor hæklede da jeg blev født. Det skal jeg nok vise senere. Vi hyggede nogle timer med hækling, kaffe og kage, og derefter tog jeg hjem til min søster. 
Her stod hun klar med lækker asiatisk mad og en god snak, og derefter tog vi til Bremen. Altså spillestedet, for i aften var der nemlig koncert med Thomas Dybdahl. En norsk kunster, som vi begge er helt vilde med. Det var hende, der introducerede mig for hans musik i tidernes morgen (jeg er ikke selv så god til at finde på ny musik), og siden har vi begge været til et par koncerter.

Linket jeg har sat ind er til nummeret “Rain down on me” . Et af mine absolutte yndlingsnumre og jeg vil stærkt anbefale at sætte det på. Det er simpelthen så smukt! Hans musik er noget af det jeg får ro ved. En dyb og inderlig ro helt ud i tåspidserne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar