Søndags projekter

Søerne i nat på vej hjem fra kandidatfest

Dagen idag er blevet brugt på at fortsætte hvor vi slap sidste weekend, nemlig med praktiske ting i lejligheden. I sidste uge flyttede vi rundt i soveværelse/systue, så der er blevet plads til min voksende mængde sy-og hækleting. Det inkluderede blandt andet en tur i IKEA, hvor jeg også fik købt forskellige stoffer til nogle sengetøjsprojekter. Derudover nogle kasser og hylde til tingene.
Idag skulle vi så i Silvan for at købe en opslagstavle. Ja, jeg må jo nok tilstå at hverken manden eller jeg har den store erfaring ud i byggemarkeder. Så det var en forholdsvis fremmed verden at gå ind i. Men efter en time med kø og en masse spørgen gik vi glade ud derfra med en plade under armen og forskellige beslag i posen.
Turen hjem var den næste udfordring. For op grund af pladens størrelse kunne ingen af os have den under armen, så jeg måtte bære den hjem, mens han trak begge cykler. Dog nåede vi lige en brunch på vej hjem. Det var nu dejligt sådan at have mulighed for at nyde det fantastiske vejr der var idag, og en ganske god og lovlig undskyldning for at udsætte indendørsprojekterne.

Herhjemme fik jeg beklædt pladen med grønt lagenlærred, og nu hænger den nok så fint over min arbejdsplads. Den næste udfordring bliver at finde ud af at være enige om, hvad der skal hænge på den, men det skal vi nok også finde ud af.

Søerne idag efter brunch
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar