Ro på, Mulle!

Synes efterhånden det sker hvert eneste år på denne tid: Jeg stresser!
Altså ikke bare sådan at jeg har ret travlt og ikke lige når at få slappet af og sådan. Men sådan stresset, hvor jeg kan mærke hjertet slå hårdt og hurtigt hele tiden og slet ikke kan koncentrere og fokusere mig om noget som helst fordi jeg tænker på alle de ting jeg skal nå. Jeg sidder næsten og Og jeg får simpelthen så lidt fra hånden i den situation, og så bliver det endnu værre. Og hvad stresser jeg så over? Det sædvanlige: læsningen. I år er der så bare kommet den ekstra faktor ind at jeg selv skal til at undervise, og som perfektionist bliver der ikke sparet på kravene til mig selv.
Jeg læser klart bedst på biblioteket, der er stille, og jeg har hverken min computer eller køleskabet ved mig. Men ulempen er at hele mit semester sidder der, og så kan man jo se hvor langt de er i pensum. Desuden sidder den fyr fra min klasse, som også skal undervise. Han er den vildeste klogeåge, alt hænger simpelthen fast i hovedet på den dreng. Alle er så søde og prøver at berolige mig, men puha, kan godt lige mærke presset. Vil jo så gerne gøre det godt, både af hensyn til de studerende, men ærligt talt også for mig selv.

Her til aften kørte kæresten og jeg langs søerne på den sti, der er på bro-siden. Det mindede mig om, da jeg i januar cyklede hjem fra en post-eksamens bytur en mandag nat. Der var simpelthen så stille, koldt og stille, søen var vist frosset til. Samtidig var jeg fri, ikke mere læsning. Det var den skønneste følelse efter i lang tid at have læst op til 60-70 timer om ugen. Jeg steg af cyklen og nød bare roen, der strømmede igennem mig mens jeg gik langs søen. Den hjælper trods alt lidt at kunne forestille sig at være der igen. Det er lige før man overveje at tage meditation op, eller prøve at komme bedre igang med løb, det skulle vist også være så afslappende?

Undskyld mig, men skulle lige ud med nogle frustrationer.

God lørdag aften til alle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar