Onsdagsmuffins

De sidste par uger er gået med at arbejde fuldtids på apoteket, så jeg kan tjene noget ind for at dække den manglende su. Det er gået ganske fin og det er nu så hyggeligt at være der. 

Som en overraskelse til mine søde kollegaer har jeg bagt nogle muffins. Nogle med mørk chokolade (grønne) og nogle med blåbær (lilla). Ja, det er ikke pralerier sådan som de ser ud. Det er faktisk lidt pinligt så uformelige de er, men vælger altså at kaste skylden på min ovn. Det eneste vi har er en lille bordovn, så der var kun plads til 6-8 muffins ad gangen, hvis de ikke skulle blive mast mod hinanden. Det kniber lidt med tålmodigheden til det må jeg indrømme, så derfor: Klemte muffins!
Men god smager de – både kæresten og jeg har prøvesmagt. Så har lagt til side til at han kan få med til specialeskrivning imorgen og så min kære far kan få en når han kommer forbi og henter mig imorgen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Onsdagsmuffins

  1. Trine siger:

    De ser rigtig gode ud! Og fine forme de er i, elsker farverne 🙂

  2. Anne siger:

    Takker 🙂
    Formene er fra Søstrene Grene, er selv vild med lilla og grøn sammen (som det også ses af det tidligere indlæg om garn jeg har anskaffet)

Skriv et svar