Første større hækleprojekt: igang!

Nå, men man skal vel til det. Det der med at lave noget lidt større end de få trænings-oldemorfirkanter. Der er et større hækleprojekt nu igangsat og jeg har allerede lavet en del. Vil vente med at afsløre hvad der helt præcis bliver, men kan da vise de farver der skal med i det:

En ven sagde, at han nok ville foretrække mindre farvelade, men jeg kan nu godt lide farverne sammen. Må også tilstå at de lidt mere douche farver, som jeg også elsker tit bare er lidt dyrere, fordi det er lækre uldgarn. Det må vente til jeg bliver lidt bedre. Så vil jeg gerne bruge lidt flere penge på lækkert garn. Lige nu er det basis bomuldsgarn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Første større hækleprojekt: igang!

  1. Tine siger:

    Det lyder spændende:) Glæder mig til at se hvad garnet mon bliver til:)

  2. Stine siger:

    Tak for kommentaren på mit indlæg – du har helt ret; det er virkelig fedt at have styr på halskæderne ;o)
    Er spændt på at se hvad du mon får ud af den flotte sammensætning af garn – så nu har jeg tilmeldt mig som en af dine faste læsere 🙂

Skriv et svar