Foerste store haekleprojekt: Afsluttet!

Ja, så blev jeg da forresten lige færdig med mit første egentlig hækleprojekt. Jeg måtte flere gange ned efter mere garn – det er svært at vurdere hvor meget man skal bruge, og øv hvor er det altså dyrt. Min symaskine er også meget dum lige for tiden, så må vist have den forbi til et tjek hos en symaskinemand. Det er svært når man slet ikke ved noget om dem og de fejl der nu engang sker ikke lige står beskrevet i den lille brochure jeg har om den. Det laver også et alvorligt indhug i den manglende su.

Nå, men altså hæklingen. Det er jo en monster Oldemorfirkant. Rundt og rundt og rundt gik det. Jeg lavede selvfølgelig nogle småfejl, men jeg kunne altså ikke altid lige rette dem, når jeg havde skiftet farve. Opskriften fik en til at binde knuder mellem de to farver og så rundt om kædemaskerne. Og så sad den ligesom ret godt fast.
Jeg kunne godt tænke mig, at strukturen i det færdige resultat var lidt mere “puffet”, men tænker at det nok også hænger sammen med at jeg valgte at bruge bomuldsgarn, hvor uldgarn kan være lidt mere løst og fluffy. Det må blive til de næste projekter. Men uld er vist også lige lidt dyrere.

Undskyld billedkvaliteten, der er absolut intet lys i lejligheden når der er overskyet. Den lilla farve er i virkeligheden mere lilla end den ser ud på billederne. Opskrift fra Pickles.no

Resten af eftermiddagen må nu gå med at bage kage til en pigefødselsdag imorgen, læsning og så skal manden og jeg ud og hente niecen og være sammen med hende et par timer. Håber det bliver hyggeligt, ellers tror jeg vi tager lidt kage med ud som bestikkelse, det plejer at være et hit hos hende. Som onkel og tante må man vel godt bestikke de små?

God eftermiddag og aften til alle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Foerste store haekleprojekt: Afsluttet!

 1. Henriette siger:

  Ej, hvor er det bare blevet flot. Glæder mig til at se det på søndag 🙂

 2. hejsa

  super flot sag 🙂
  ja garn er desværre dyrt – men kreaprojekter får lidt mere sjæl når det er home-hand and heart-made 🙂
  kh

 3. Anne siger:

  Henriette: Mange tak, glæder mig til søndag.

  Marianne: Tak for rosen, og du har helt ret, det er bare sjovere at have lavet det selv!

  Kh Anne

 4. Trine siger:

  Det er virkelig flot lavet Anne! 🙂

  Tak for kommentaren hos mig, jeg kan bare ikke få ud af hovedet om det er samme pige vi snakker om for min veninde læste medicin i KBH.. Det er mærkeligt at tænke på hvis det er den samme!

  Kh Trine.

 5. Anne siger:

  Hej Trine,

  Tak for de fine ord, er også ret stolt 😉
  Jeg tror det er den samme, hvis hun lige var begyndt på 3. semester kan der nok ikke være tale om andre. Du sletter bare beskeden inde på din blog hvis det bliver for personligt hvis du ikke sådan helt ville have ud hvem hun var.

  Kh Anne

 6. Trine siger:

  Du skal også være stolt da, gid jeg kunne producere sådan noget selv! 🙂

  Det kan kun være hende så.. Det er helt okay, jeg vil ikke slette beskeden.

  Kh Trine.

Skriv et svar