Eftermiddagslæsning

Igår stod den på eftermiddagshygge, og den fik ikke for lidt med kaffe, hækling og serier på tv.
Idag står den så på læsning i stedet for. Skal jo til at undervise på mit studie i 3. semesters anatomi, det vil sige hoved-hals, neuroanatomi og embryologi. Super-spændende emner, men altså også ret komplicerede, så for hver undervisningstime ligger der mange forberedelsestimer bag.
Den første udfordring er at finde ud af hvordan jeg skal undervise… Hvor mange slides skal jeg bruge, og hvor mange præparater, der skal kigges på, osv. For dem der ikke selv har haft anatomi så er præparater altså en del af en menneskekrop, der er uddissekeret så det viser fx en speciel muskelgruppe. Noget der er absolut nødvendigt for en medicinstuderende, for at lære hvordan det egentlig hænger sammen.
Jeg skal finde ud af hvor præparaterne er henne, hvilke der viser hvad bedst, og egentlig lige selv kunne finde rundt i dem, så jeg ikke bilder de studerende noget forkert ind.

Men noget af det som også bare tager lang tid er at læse pensum igen. Læse det så grundigt at jeg kan fremlægge det frit fra leveren, kan svare på spørgsmål og rette de studerende når de siger en fejl. Er allerede begyndt at have mareridt om at jeg ikke har forberedt mig til timen, ikke kan finde lokalet eller andet, så nu er det vist på høje tid at jeg kommer igang!

Læg også mærke til, at som den koncentrerede studine jeg nu er, har jeg både telefon og bloggen fremme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til Eftermiddagslæsning

  1. Jeg kan godt forstå du er nervøs, det er jo et stort ansvar, men kender jeg dig ret er jeg sikker på at du kommer til at klare det super godt, du er jo allerede godt på vej til at sætte dig grundigt ind i det hele 🙂 Glæder mig ellers til at se dig på torsdag..

Skriv et svar