Efterårsanorak færdig og venten på far…

Endelig har jeg fået et af mine projekter færdiggjort. Det er anorakken til hende jeg hjalp med eksamens datter. Hun bliver 2 til november, og jeg er faktisk blevet ret tilfreds med anorakken.

Den er blevet lavet i mørkebrun bredt fløjl. Rigtig morfar-agtigt. Hertil har jeg brugt rib-rester fra den anorak jeg lavere til min niece, men har sat rib i ærmerne også, hvor jeg syede elastik i den første. De to skyer er syet med nogle liberty-rester jeg fik af en utrolig sød kollega, der også er bidt af at sy.
Mit Krittewitt- strygemærke er også kommet i brug som det ses ovenfor

Inde i hætten har jeg syet skråbånd på trevlerne. Det synes jeg giver en rigtig god effekt, og det ser også meget pænere ud.

Jeg har ikke tidligere gjort det så meget i applikationer, men er ganske godt tilfreds med dette. Den nederste linje på skyen er lige, det er bare stoffet der har foldet sig lidt. Er dog lidt irriteret over, at man kan se fløjlets struktur igennem de to stofskyer. Ved ikke om det ændrer sig når anorakken bliver vasket, men det skyldes vel den vlieseline der er strøget på skyerne før de blev sat på. Men kan ikke lige se nogen anden måde at få applikeret så tyndt stof på. Nogen idéer?

Nu tilbringer jeg lige et par timer herhjemme i lejligheden inden min far kommer for at tage mig med hjem til Århus. Her skal fødselsdagsweekenden tilbringes med god mad og hygge. Kan man ønske sig mere? Har gemt et par muffins, og eftersom de faldt i særdeles god jord på arbejdet skal han også nok blive glad for en med en kop kaffe til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Efterårsanorak færdig og venten på far…

 1. Mette siger:

  Hvor er det en fin jakke, hvor ville jeg ønske jeg turde kaste mig ud i sådan et sy projekt:-)
  Kh Mette

 2. Anne siger:

  Hej Mette,
  Tak for de fine ord 🙂 Det kan du nu sagtens kaste dig ud i. Jeg har vist en anden anorak i et tidligere indlæg og det var nr. 3 ting jeg syede nogensinde. Mønsteret er fra en meget pædagogisk bog, og det gør nu det hele meget lettere.

  Kh Anne

 3. Fin jakke – må jeg spørge hvor mønstret er fra?

  KH Vibeke

 4. Denne her er da super fin! Jeg tror, jeg alligevel giver Meedom en chance på et tidspunkt 🙂 TAK Anne. Kh, Mette

 5. Anne siger:

  Vibeke: Undskyld jeg ikke har svaret tidligere. Det er da for dårligt!! Det er fra Ulla Welinder 0-3 år. 🙂

  Mette: JO tak 🙂

Skriv et svar