Sådan en tirsdag aften

Som noget nyt (not) er kæresten taget hen til en ven for at se fodbold, og jeg er alene i lejligheden. Helt rart at få lidt ro efter nogle hektiske dage. Det er godt nok stadig sommerferie, men for den undertegnede betyder det arbejde. På grund af de 4 år jeg tilbragte på farmaceutstudiet kan jeg arbejde som farmakonom på et apotek, hvilket jeg har gjort hen over weekenden. Pænt hårdt at stå op hele dagen, især nok man ikke er vant til det. Derudover hjælper jeg en pige fra mit nuværende studie med at læse op til en reeksamen i næste uge.
Pige er måske ikke det helt rigtige ord. Hun er nemlig midt i 30’erne, så vel nærmere en SKØN kvinde. Hun formår at jonglere tre børn, mand, hus og vovse med mindst 8 timers læsning om dagen. Da vi gik på 1. semester fik hun den mindste, en lille pige, og havde ingen barsel, men måtte forlade undervisning og eksamen for at amme. Det tager jeg godt nok hatten af for! Så selvfølgelig vil jeg gøre alt for at hun består sin reeksamen, og kan komme videre.

Men her til aften er sytøjet kommet frem. Der er nok at vælge imellem, for at faktisk gang i en hel del projekter: Sengetøj og veste til amio/gaver, babydragt, som den jeg har syet tidligere, til en kommende grandnevø og en anorak til ovennævntes lille datter på snart 2 år.

Har kastet mig over vesten, for det var vist trods alt det nemmeste at klippe ud en doven tirsdag aften. Yderstoffet er mørkebrunt babyfløjl og inderstoffet skal ihvertfald være blomstret, men har flere valg. Samtidig ville jeg enormt gerne have en fin kant på og har i den anledning anskaffet mig en skråbåndsfolder, men skal det så være i samme stof, noget andet blomster stof eller det lyserøde præfabrikerede.
Ja, man kan næsten få åndenød af at tænke på det, men gad vist om det ikke bliver stoffet med lyserøde blomster og blå baggrund længst til højre på det ene billede. Og så bliver det nok også kantbånd af det samme stof. Så skal jeg bare finde på hvad der skal appliceres/quiltes på vesten. Jaja, der er vist nok at lave endnu.

God aften til alle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar