Jeg ønsker mig…

Uhhh.. nu er det altså snart min fødselsdag. Det er i luften, kan I ikke mærke det?
Jeg er længe begyndt at plage kæresten og spørge, om han mon har købt min gave osv.  Egentlig vil jeg jo slet ikke vide hvad jeg får, men jeg er alligevel nysgerrig som et lille barn. Til jul kom jeg ved et uheld til at afsløre halvdelen af min gave – okay, han var måske heller ikke klogere end at lade den ligge i en åben pose i vores fælles lejlighed. Men æv, hvor var det ærgerligt og kedeligt at vide hvad jeg skulle åbne juleaften.

I år er ønskelisten dog lang, selvom det måske på nogle måder kunne være mere praktisk at give mig en stak penge som jeg kunne shoppe for. For det er vist virkelig det jeg allermest ønsker mig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at efter mange års studier er jeg løbet tør for su, og det betyder, at pt. er AL unødvendige omkostninger skåret væk. Altså ingen shopping til Anne her.

Men vil da lige tilføje, at hvis noget skulle spørge, så ønsker jeg mig altså også noget fra by Blank. De fineste smykker, som Mette laver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar