Genoplivet af en 2-årig

Igår tilbragte jeg eftermiddagen sammen med min fantastiske niece. En lille livsglad 2-årig med fut i numsen. Hvilket betyder, at der sjældent er et stillesiddende øjeblik når man er sammen med hende.
Hun er min kærestes brors datter, så jeg er Tante Anne.

I efteråret havde min kæreste og jeg nogle dage hvor vi hentede hende i vuggestuen og så skulle tilbringe eftermiddagen med hende . Men hver gang vi stod i vuggestuen var det med et MEGET ulykkeligt barn på armen, og med store, undskyldende smil overfor forældre, der hentede deres egne børn puttede vi en storskrigende pige i flyverdragten. Ja, det var faktisk ret pinligt! Derhjemme plejede hun så at acceptere vores tilstedeværelse, og der var da også nogle rigtig hyggelige eftermiddage, men også nogle hvor hun græd til forældrene kom hjem.

Igår var det en helt anden historie. Om morgenen havde hun stolt fortalt pædagogerne, at det var Tante Anne der ville komme og hente hende, og da jeg troppede op i vuggestuen (så tidligt jeg havde fået lov til) gav hun mig et kæmpe smil og et endnu større knus. Og den glade tante var ved at revne af stolthed.

Resten af dagen gik som en leg. Vi fik både leget med bamserne, fodret gæs og kigget på billeder på min telefon (sidste gang jeg passede hende tog vi en masse billeder af os sammen som hun kunne huske og ville se igen). Det blev også til en telefonsamtale med onkel/kæreste, som var meget glad for opkaldet. Og da hun så endelig skulle i seng efter aftensmad var det mig som skulle hjælpe med nattøjet og det hele.

Så ovenpå sådan en dag er det nu med smil på læben, at jeg vender tilbage til bøgerne. Nu er der kun lidt over en uge tilbage af eksamenslæsningen, og det kan jeg vel overleve!?

God weekend fra Tante Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Genoplivet af en 2-årig

 1. Hej Anne
  Tak for din søde kommentar ind hos Rappedikke.. Jeg bliver altid så glad, når der kommer nye læsere til.. Jeg er vil med den hættetrøje du har lavet i et af dine tidligere indlæg… Den er fin…
  Kærligst fra C

 2. Tine siger:

  Hej Anne,
  Hvor lyder det bare som om I har haft det hyggeligt dig og din niece:)

  Med hensyn til hæklingen, så har jeg ikke været igang ret længe. Vestene er faktisk noget af det første jeg har lavet. Jeg har lært det ved at google navnene på de sting der står man skal lave, og så følge en billedanvisning. Så jeg tror sagtens du kan lave sådan en vest inden længe:) Du må endelig skrive, hvis der er noget der driller.

  Kh Tine

Skriv et svar