Bedste nyheder og lidt krea

Igår aftes fik min kæreste, som har tilbragt 5 måneder i udlandet endelig bestilt billet hjem. Det bliver den 20. juni, hvilket heldigvis er dagen efter min eksamen. Desværre lander han så kl 23 søndag aften og kl 8 næste morgen skal jeg stille i klinik-ophold. Men så må jeg jo fake mig friskere end jeg er og drikke en masse kaffe.

Det bliver ikke til meget syning herhjemme for tiden, symaskinen, som jeg er begyndt at kalde Helga er stille væk, men jeg synes alligevel jeg ville vise en lille ting som jeg lavede til min lille nieces 2 års fødselsdag i maj. Ikke mindst fordi indlæg uden billeder også er så kedelige.
Billedkvaliteten er desværre ikke så god, for har kun telefonen at tage billeder med (kameraet er med førnævnte kæreste i udlandet). Men nu kommer det alligevel på, for var så stolt af at have syet anorakken som nr. 3 ting overhovedet. Bukserne var også en fødselsdagsgave.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Bedste nyheder og lidt krea

 1. Tine siger:

  Hej Anne,

  Faldt lige over din blog, og må lige give dig en masse ros for anorakken og bukserne. Det er da virkelig flot lavet, og hvor er det fedt at anorakken kun den 3. ting du syer. Super godt gået!

  Melder mig som fast læser, og glæder mig til at følge din blog.

  Kh. Tine

 2. Hej Annepigen..

  Jeg er også blevet fast læser af din blog og synes det er super hyggeligt at følge med..

  Nu har jeg jo også set tøjet i levende live og jeg synes simpelthen at de er så flotte.

  Men jeg ville egentlig bare skrive en hilsen til dig, så du ved jeg tænker på dig her i din stressende eksamensperiode 🙂 Og igen hvor er det bare dejligt, at Andreas endelig snart kommer hjem, så er der endnu mere at se frem til når dine eksamener slutter nu her snart..

  Mange kram Pernille

Skriv et svar