Det forsømte forår

Første gang jeg blev introduceret til Hans Scherfigs roman var i 9. klasse. Annette, vores kære klasselærer, tæskede os igennem det, og der var ikke den ting, der ikke blev analyseret i den. Men historien om de studerende på Metropolitan-skolen satte sig på rygraden, og hvert år, når jeg slæber mig igennem endnu en “læseferie”, tænker jeg på historien om lektor Blommes mord og de tilhørende skæbner.
I år er ingen undtagelse. Især ikke fordi det eneste jeg har lyst til er at SY!!! Babytøj, børnetøj, sengetøj, patchwork osv osv… Alt andet end at læse.

Men jeg har altså lovet mig selv ikke at bruge for lang tid på blogland inden min eksamen. Derfor er symaskinen pakket pænt væk i den tilhørende fine, ternede kasse. Når eksamen så er overstået den 19. juni kommer symaskinen frem igen, og der kommer forhåbentlig også til at foregå noget mere spændende herinde på bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar